Așteptarea a luat sfârșit! Sportul piteștean s-a mutat în casă nouă, la Sala Polivalentă

 

Pitești Arena, cea mai modernă sala polivalentă din țară, a fost inaugurată joi, 8 decembrie. A fost tăiată panglica de către primarul Cristian Gentea, împreună cu Mihai Covaliu - președinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român și cu Atilla Cseke -ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și a Administrației.

La eveniment au mai luat parte Paul Stănescu – vicepreședinte al Senatului României, Marius Budăi – ministrul Muncii și Solidarității, Marian Neacșu – secretar general al Guvernului, Lia Olguța Vasilescu – primarul municipiului Craiova, Ion Mînzînă – președinte al CJ Argeș, Radu Perianu – prefectului județului Argeș, parlamentari argeșeni, secretari de stat, primari din județ și mulți alții.

 

„Așteptarea a luat sfârșit! Începând de astăzi sportul piteștean se mută în casă nouă. Echipele noastre de baschet, volei, judo, karate, box vor evolua în această sala impresionantă, realizată de către Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. Vă mulțumesc foarte mult în numele piteștenilor! Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești au pus la dispozițșie terenul și au realizat amenajările exterioare, branșamente la utilități și parcarea suplimentară.”, a precizat primarul Cristian Gentea.

Imediat după inaugurare, la „Pitești Arena” a început Campionatul Național de Ashihara Karate, ediția 2022, unde s-au înscris în jur de 500 de tineri.

„Ceea ce vedeți astăzi aici este doar un început. În ianuarie vom inaugura unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din țară. Tot în cursul anului viitor vom începe construcția noului stadion. Un stadion de care Piteștiul are mare nevoie, dar și un stadion pe care Piteștiul îl merită. (...) Este orașul în care s-a născut, a trăit și ne-a încântat cu virtuozitatea lui inegalabilul nostru fotbalist Niccolae Dobrin. În acest oraș nimeni nu poate să spună că nu au existat performanțe sportive.”, a mai adăugat primarul municipiului Pitești.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea