Direcția Silvică Argeș a scos la vânzare 1.200 de pomi de Crăciun

 

 

Cum Crăciunul se apropie, românii au intrat în febra cumpărăturilor. Iar brazii nu au cum să nu fie la mare căutare în această perioadă. Peste 30 de mii de pomi de Crăciun sunt oferiți spre vânzare de către Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, prin unitățile sale teritoriale, pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.

Prețurile pornesc de la 15 lei pentru un pom de Crăciun, specia molid și 25 de lei specia brad, cu înălțimea de până în 1,3 metri și ajunge la 25/35 de lei pentru un exemplar de molid/brad cu înălțimea între 2 și 3 metri, cei cu înălțimi de peste 3 metri fiind considerați comenzi speciale.

Acestea sunt prețurile practicate pentru pomii de Crăciun achiziționați direct de persoanele fizice de la ocoalele silvice din cadrul Romsilva, iar daca aceștia sunt vânduți de unitățile din subordinea Romsilva în piețe sau alte locuri amenajate, la preț se adaugă și costurile de transport, manipulare și depozitare. Nu se pune însă problema în județul nostru, pentru că brazii pot fi achiziționați doar de la sediile de ocoale silvice.

 

În acest an, Direcția Silvică Argeș pune la dispoziție doritorilor 1.200 de pomi de Crăciun, din care 500 sunt din specia brad. Valorificarea pomilor de Crăciun se face la sediile ocoalelor silvice Aninoasa, Domnești, Mușătești, Curtea de Argeș, Vidraru și Șuici pe bază de cerere.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea