S-au aprins luminile de Sărbători la Bradu!

# Săptămâna trecută a fost redeschis și patinoarul. Intrarea este liberă!

Primăria Bradu a încântat toată comunitatea cu ceea ce a pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Chiar în ziua Sf Nicolae, o zi plină de semnificaţii creştine, primarul Dan Stroe a aprins bradul de Crăciun şi iluminatul festiv în localitate. A creat astfel o atmosferă magică. Pentru a se asigura că brădenii vor avea parte de o comună care să completeze magia Sărbătorii Crăciunului, primarul Dan Stroe, alături de întreaga echipă a primăriei,  a creat unele din cele mai frumoase decoraţiuni şi odată cu aprinderea iluminatului de sărbătoare a deschis şi patinoarul amenajat spre bucuria celor mici şi a celor mari.

Anul acesta, patinoarul din Bradu se desfăşoară pe o suprafaţă mai mare decât cel din 2019 şi rămâne deschis până pe data de 8 ianuarie. Intrarea la patinoarul bucuriei de la Bradu este liberă şi este deschis pentru doritori zilnic, între orele 10.00 şi 22.00. 200 de patine au fost puse la dispoziţia celor care vor să își petreacă timpul liber în cel mai plăcut şi sănătos mod- la patinoar, notează contraataculargesului.ro.

 

Şi pentru ca totul să fie perfect şi de neuitat, primarul Dan Stroe a oferit copiilor dulciuri,mere şi mandarine, fiind mesagerul lui Moş Nicolae . A fost bucurie mare în rândul copiilor care au plecat cu braţele încărcate de daruri în compania figurilor gigant cu personaje din cele mai îndrăgite desene animate .Cei mari s-au încălzit cu un ceai sau un pahar de fin fiert.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea