Miercuri, la Golești, primarii vor găti pentru copiii și bătrânii instituționalizați

# Avem lista participanților! # Bebe Ivan (foto), primarul comunei Băbana, este singurul liberal înscris la concurs

Concurs de tăiat și preparat porci, miercuri, la Golești. Primarii argeșeni vor fi bucătari pentru casele de copii și bătrâni. Consiliul Judetean Argeș organizează, miercuri - 21 decembrie, la Muzeul Golești, evenimentul ”Tradiții și obiceiuri de Ignat din comuna mea”. O manifestare tradițională și, în același timp, filantropică.

Până acum, și-au anunțat participarea primăriile: Albota, Băbana, Boteni, Coșești, Lerești, Vulturești, Bradu, Rătești, Budeasa, Corbeni, Drăganu, Bascov, Recea, Popești Ștefan cel Mare, Bogați, Priboieni, Leordeni, Călinești, Teiu, Vlădești, Râca, Băiculești, Corbi, Mihăești, Mărăcineni.

 

După cum se vede, singura insulă liberală este cea reprezentată de inimosul primar din Băbana, Bebe Ivan. Sau este un semn?!.. Vor fi de urmărit și primărița (PMP) din Corbi, dar și primarul (de nicăieri) din Călinești, care speră să se întoarcă în PSD.

 

Sunt asigurate, de către Muzeul Golești, locurile de desfășurare a evenimentului specific Ignatului pentru fiecare comună sau grup de comune,  accesul la apă, mese pentru pregătirea produselor, curent electric și locul pentru pentru masa comună de Ignat (pentru invitați și presă).

Carnea rezultată în urma evenimentului va fi donată unor așezăminte de binefacere (case de copii sau de bătrâni). Se va asigura asistența sanitar-veterinară (controlul trichinei).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea