Oficial! Alexandru Ișfan va juca pentru Universitatea Craiova pentru următorii trei ani și jumătate

 

 

Cluburile FC Argeș și Universitatea Craiova au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Alexandru Ișfan. Jucătorul a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Acesta va pleca alături de olteni în cantonamentul din Antalya.

FC Argeş va încasa 650.000 de euro şi 25% dintr-un viitor transfer, conform informațiilor publicate de fanatik.ro.

Venit în vara lui 2021 de la CS Mioveni, Alex Ișfan a bifat 67 de meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș, reușind să marcheze 8 goluri și să paseze decisiv de 5 ori.

 

În sezonul trecut, Alex a pus umărul la calificarea în Play-off a echipei argeșene, dar și la accederea în semifinalele Cupei României, după o pauză de 17 ani.

„Îi mulțumim lui Alexandru și suntem fericiți că a fost unul dintre noi în tot acest timp. Îi dorim mult succes în carieră! Argeșul va fi mereu casa ta, Alex!”, a transmis FC Argeș.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din această echipă minunată, în perioada în care am purtat tricoul în care au făcut istorie atâția mari jucători. Am învățat atât de multe și am crescut ca jucător datorită încurajării și sprijinului pe care l-am primit de la antrenori, colegi și suporteri. Deși sunt emoționat, voi rămâne mereu legat de FC Argeș. Mulțumesc din suflet tuturor! Sper ca echipa să își atingă toate obiectivele!” a fost declarația lui Alex Ișfan la momentul plecării sale către Craiova.

# Alexandru Ișfan va îmbrăca, la Universitatea Craiova, tricoul cu numărul 31

Alexandru Ișfan a fost transferat definitiv de la Argeșul lui Dobrin, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai României, având 3 atribute esențiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză și forță. Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 31. Îi dorim lui Alexandru să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința!”, se arată în comunicatul oltenilor.

Alex Vlaicu

Foto: Facebook - „Fotbal Club Argeș Pitești” și „Universitatea Craiova”

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea