Cei cinci inculpați, condamnați în dosarul „Cheresteaua”, au fost încarcerați

Marți, 3 ianuarie, Curtea de Apel Pitești a dat decizia definitivă în dosarul „Cheresteaua”. Ion Andrei, zis și „Brânză”, patronul firmei Andris, cei doi copii ai săi, Ionuț Daniel Andrei și Liviu Gheorghiță Andrei, și doi foști angajați ai Ocolului Silvic Valea Oltului, șeful de district Gheorghe Mihai și pădurarul Vasile Uță, au primit pedepse cuprinse între 4 ani și 10 ani, cu executare.

Marți seara, polițiștii argeșeni au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Curtea de Apel Pitești, privind pe cei cinci bărbați. Aceștia au fost încarcerați la Penitenciarul Mioveni.

Amintim că Ion Andrei a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

Ionuț Daniel Andrei și Liviu Gheorghiță Andrei au primit câte 4 ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni de complicitate, în formă continuată, la infracţiunea de evaziune fiscală.

Gheorghe Mihai a fost condamnat la 8 ani închisoare, cu executare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate, în formă continuată, la infracţiunea de tăiere, fără drept, de arbori din fondul forestier naţional.

Vasile Uță - 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de complicitate, în formă continuată, la infracţiunea de tăiere, fără drept, de arbori din fondul forestier naţional.

Mai multe informații despre acest dosar: https://www.atitudineinarges.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=17010:2023-01-03-18-35-38&catid=1:ancheta&Itemid=2

 

Alex Vlaicu

Foto: FotoPress-24.ro

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea