Cristian Boureanu și fosta iubită au sărbătorit împreună Anul Nou

 

Fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, a petrecut Anul Nou alături de fosta sa iubită, modelul Cristina Belciu la un restaurant din Băile Felix. Cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat după cinci luni de pasiune, în primăvara anului trecut.

Norocul în dragoste pare să-l ocolească pe Boureanu, care în viața sa a bifat câteva relații de lungă durată, chiar două căsnicii, care s-au încheiat cu multe lacrimi și suspine. Relația cu Cristina Belciu a fost cu totul diferită de ceea ce s-a petrecut în trecutul amoros al fostului politician. Și încă nu se știe dacă cei doi și-au mai dat o șansă.

„Noi nu am avut o compatibilitate la momentul respectiv, a fost și un timing greșit și așa mai departe, dar între noi există un respect și o admirație deosebită. Suntem prieteni, cum să nu îi zic „La mulți ani'? Sigur că da. Noi ne suntem alături în momentele importante orice ar fi. Amân foarte tare să încep ceva nou pentru că aștept momentul acela. Mi s-a întâmplat de două ori, sunt sigură că se întâmplă și a treia oară.

Fiecare om e special în felul lui și Cristi e un om extraordinar și nu îl voi compara niciodată cu nimeni, chiar nu o să fac asta vreodată. Nu știm ce va fi, să vedem. O să vedem cu cine voi fi, cu cine nu voi fi, habar nu am”, a declarat Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea