Mioveni - bonificație de 10% pentru plata impozitelor

Pentru plata cu anticipație a impozitului pe clădiri, pe terenuri și pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an fiscal 2023, de către persoanele fizice, până la data de 31 martie 2023 inclusiv, se acordă o bonificație de 10 %, iar pentru persoanele juridice se acordă o bonificație de 5 %!

Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale:

- online, pe www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice : https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/

- direct la ghișeele instituției cu numerar sau cu card bancar după următorul program:

 

Luni, Miercuri: 08.00 - 16.00

 

Marți, Joi: 08.00 - 17.00

Vineri: 08.00 - 14.00

- prin virament bancar, în conturile instituției deschise la Trezorerie - RO78TREZ0492107020101XXX

Pentru plăţile efectuate online, cu cardul, prin intermediul internetului la adresa www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Orașului Mioveni şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.

Impozitele pe teren, pe clădiri și pe mijloacele de transport nu au fost majorate, acestea sunt indexate față de anul trecut cu rata inflației!

ATENȚIE!

Pentru plata cu autentificare se generază automat bonificația, în cazul plăților cu anticipație a întregii sume.

Pentru plata fără autentificare, contribuabilii trebuie să solicite sumarul de plată, care se obține rapid de la primăria Mioveni, la adresa de mail - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea