Artistul plastic Mihaela Viorela Martin - vernisaj de suflet la Muzeul Golești!

„De fapt, eu pictez povești! Sunt artist plastic amator. Pictez cu sufletul și îmi doresc să mă perfecționez în fiecare zi.” – se descrie Mihaela Viorela Martin, o prezență nouă în peisajul artistic argeșean, dar atât de caldă și inspirată, purtătoarea unui talent nativ, care trăiește în joaca nesfârșită a culorilor. Am întâlnit-o, săptămâna trecută, la Muzeul Golești, la vernisajul expoziției de pictură „Aerul culorilor mele” și ne-a molipsit cu bucuria sa nesfârșită de a se dărui lucrărilor sale. Arta sa e nu doar un dar divin, ci și o trudă nesfârșită, din copilărie la maturitate, spre nevoia de desăvârșire.

 

Am gustat și noi din dulceața culorilor, din profunzimea temelor, din aerul neatins de vanitate. A fost cald și bine… Mihaela Viorela Martin este pasionată de pictură încă de la o vârstă fragedă, dar din anul 2020, în urma unor cursuri de specialitate sub îndrumarea pictorului Laurențiu Popa, a început să picteze ca un profesionist, fiind apreciată de nume importante din domeniu.

 

La Golești, prin expoziția sa, artistul plastic a prezentat joi, 12 ianuarie, lucrări inspirate din natură, dar și din realitățile societății actuale sau din întâmplări pline de emoție, care i-au marcat viața. Cromatica armonioasă și totodată veselă sugerează un suflet cald, plin de optimism, gata să dedice totul pentru crezurile sale.

A fost un eveniment la înălțime care a adus în prim-plan tehnici diverse: ulei, acuarelă, grafică – apreciat la adevărata valoare de toți cei prezenți. De fapt, a fost o bucurie nesfârșită a formelor și a culorilor, a sentimentelor și a gesturilor de mare profunzime.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea