Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Sănătatea, o prioritate a PSD!”

Ministerul Sănătății a prezentat lista finală de investiții majore în domeniul sănătății care vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Remus Mihalcea, deputat: ”Salut faptul că pe această listă sunt două obiective de maxim interes pentru județul Argeș.

Primul este cel de construcție și dotare a Laboratorului de Radioterapie pentru Spitalul Județean de Urgență din Pitești, iar al doilea este cel privind lucrări de investiții și intervenții la Spitalul Militar din Pitești.

 

Laboratorul de Radioterapie reprezintă o investiție (74.700.328 de lei, din care 5% este contribuția Consiliului Județean) de o mare importanță, dat fiind, din păcate, numărul în creștere de bolnavi de cancer. Dublat de Programul Național de Cancer, acest obiectiv va contribui la salvarea vieții multor argeșeni care nu vor mai fi nevoiți să meargă în alte zone ale țării pentru tratament!

 

Pe lângă eforturile depuse pentru ca proiectul Laboratorului de Radioterapie să prindă contur cu ajutorul Ministerului Sănătății condus de către Alexandru Rafila, Consiliul Județean are deja în derulare investiți importante și la alte unități medicale pe care le are în subordine, în special cele de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești și la Spitalul de Pediatrie.

Sănătatea este o prioritate pentru PSD!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea