Centrul de business din Pitești va fi gata cu șapte luni mai devreme

Lucrările de la Centrul de business de tip „incubator de afaceri” - BUSINESS HUB ar putea fi finalizate în această vară, chiar cu șapte luni înainte de termenul final.

„La Business Hub, lucrările sunt avansate, constructorul luându-și angajamentul că le va încheia până la 31.05.2023, cu toate că termenul final este 31.12.2023!”, a spus, pe Facebook, primarul Cristian Gentea.

Un număr de 16 firme beneficiare, din categoria IMM-urilor, care vor desfăşura activităţi de cercetare-dezvoltare vor fi reunite în viitorul «incubator de afaceri» de la Piteşti. În urma acestui proiect, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, s-a urmărit modernizarea, reabilitarea şi dotarea unei clădiri din Strada Fraţii Goleşti nr. 6, care aparţine municipalităţii, în vederea realizării Centrului de business.

Valoarea contractului este de 10.868.743,62 lei inclusiv TVA. Incubatorul de afaceri  se află pe o suprafaţă reabilitată de 2450 mp (teren), din care suprafaţa construită este de 776 mp, conform datelor furnizate de Primăria Piteşti.

Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea