Actriţa Daniela Nane predă la Universitatea din Piteşti!

Surpriză de proporţii! Universitatea din Piteşti a cooptat-o pe îndrăgita actriţă Daniela Nane în rândul profesorilor. Aceasta va preda studenţilor de la secţia de Actorie care funcţionează în cadrul Facultăţii de Istorie, Litere şi Arte. Un alt mare actor care se regăseşte în mediul academic piteştean este Adrian Titieni.

Pas cu pas, Universitatea din Piteşti reuşeşte să pună pe picioare o secţie de actorie solidă, unde studenţii au şansa de a învăţa tainele acestei nobile meserii chiar de la mari actori ai scenei şi ai filmului.

 

„Mie îmi plac copiii, îmi plac tinerii şi mă bucur să asist la dezvoltarea unor tineri. Vreau să-i încurajez să-şi deschidă aripile, să aibă încredere în ei şi să meargă fiecare pe drumul lui pentru că se ştie că în această profesie poţi reuşi doar dacă eşti unicat. Nu trebuie să fii copia nimănui, poţi să ai modele, poţi să ai surse de inspiraţie, dar nu trebuie să fii copia nimănui. Trebuie să fii tu însuţi, să-ţi aduci propria contribuţie la bucuria lumii. Trebuie să te întrebi ce poţi tu să dăruieşti oamenilor şi să-ţi şlefuieşti talentul astfel încât să poţi să faci asta la nivel înalt. Şi sunt bucuroasă că în Universitatea din Piteşti există această secţie şi sperăm să iasă de aici viitori actori foarte buni.”, a declarat Daniela Nane, pentru upitmedia.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea