Campania de donare de sânge de la Câmpulung a fost de succes!

# PSD Argeș - reprezentare generoasă și inimoasă!

Televiziunea Digi 24 în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Consiliul Județean Argeș, Primăria Câmpulung Muscel și Centrul de Transfuzii Pitești au organizat o campanie de donare de sânge, pentru pacienții care au nevoie de acest medicament vital. Cea mai bună reprezentare au avut-o social democrații argeșeni, care s-au prezentat în bloc la donare. Felicitări!

O echipă numeroasă a PSD Argeș a fost prezentă la eveniment. Echipa a fost condusă de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, și de deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.

Din echipă au făcut parte senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, consilieri județeni, consilieri locali, precum și membri ai TSD și ai OFSD Argeș.

 

„Social-democrații au donat sânge, dar au donat și cardurile cu suma de aproape 70 de lei fiecare ce se acordă celor care fac acest gest. Toate cardurile vor fi folosite pentru beneficiari ai serviciilor oferite de către Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Argeș, instituție din subordinea Consiliului Județean Argeș. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la această acțiune!

Donând sânge dăruim viață! Donează și tu!”, a transmis PSD Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea