”Respirația orașelor” - Expoziție de pictură la Biblioteca Județeană Argeș

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș organizează o nouă expoziție de interes pentru publicul larg, intitulată ”Respirația orașelor”, a pictorului spaniol Rafael Santiago Quiros Badillo. Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 4 februarie, la ora 1200, în holul central al instituției, moderatoarea evenimentului fiind poeta Denisa Popescu.

Rafael Santiago Quiros Badillo, pictează de la o vârstă fragedă, însă cea mai mare parte a operei sale a fost dezvoltată în ultimele două decenii.

Și-a început ucenicia în atelierul unor artiști profesioniști în pictură, cu un prestigiu recunoscut, din cadrul Consiliului Municipal din Madrid, obținând Diploma de Excelență în Arte Plastice la CES Felipe II al Universității Complutense din Madrid.

Unele dintre expozițiile sale, precum ”Drumuri și destinații” - la renumitul Club 567 din Madrid și ”Leitmotivs” - la Centrul Cultural Moratalaz, s-au bucurat de aprecierile publicului. De asemenea, a avut numerose participări la concursuri și diferite spectacole de grup, ”Artă în stradă” și altele, desfășurate în diferite centre culturale din Madrid și în Teatrul Rabal de Pinto. Lucrările sale conțin diverse tehnici precum grafit, cărbune, acuarelă, acrilic, pastel și ulei, tratând o diversitate de genuri: portret, figură, peisaj, natură moartă.

Lucrările artistului sunt cu vânzare și pot fi admirate pe simeze până la sfârșitul lunii februarie.


 

Adrian Coman, bibliotecar, Compartimenul  Comunicare, Media, Evenimente Culturale și Editoriale

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea