”Te provoc să mă citești”, întâlnire cu scriitoarea Adriana Soare-Zăpăstrit

”Te provoc să mă citești” este denumirea proiectului cultural-educativ demarat de Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș și coordonat de poeta Denisa Popescu.

În cadrul acestui proiect, Liceul Teoretic ”Ion Mihalache” din Topoloveni va găzdui marți, 7 februarie 2023, de la ora 930, o întâlnire literară cu scriitoarea Adriana Soare-Zăpăstrit. Astfel, elevii participanți la eveniment vor avea ocazia unui dialog mai mult decât amical cu invitata pe diverse teme literare de actualitate.

«Zăpăstrit a debutat în mediul online. Postările sale, bine primite de cititorii virtuali, români din țară și din străinătate, au devenit, ulterior, cărți de hârtie. Vorbim despre ”Dau totul pentru un secret”, ”Cavalerii Mesei Oltenești, ”Veorica + Georgică = Love” și ”Gașca lui Mihuț”. Adriana Soare-Zăpăstrit este, în prezent, purtătoarea de cuvânt a Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. A realizat, însă, ani buni, știri, reportaje și emisiuni de televiziune, la postul local ANTENA 1 Pitești», ne transmite poeta Denisa Popescu despre invitată.

Adrian Coman, bibliotecar, Compartimenul Comunicare, Media, Evenimente Culturale și Editoriale

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea