Marcel Ciolacu anunţă REMANIERI în Guvern!

Urmează schimbări importante în Guvern, după rotativa premierilor care va avea loc în luna mai. Şi nu e vorba doar că pleacă Nicolae Ciucă din fruntea Guvernului şi se instalează Marcel Ciolacu, ci vor fi remaniaţi şi unii dintre miniştrii care nu s-au dovedit performanţi. Nemulţumiri sunt multe, dar preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus cu subiect şi predicat că urmează remanieri.

Şi cum 2023 e an preelectoral, partidele de la guvernare vor trage tare ca să obţină scoruri bune la toate rundele de alegeri din 2024, iar felul în care se va vorma noul Guvern va cântări foarte mult.

 

”Vedem cum așezăm lucrurile în funcție de priorități, ce dacă scrie în protocol 25 mai. Rotația va avea loc când stabilește coaliția, când este oportun (...) Se va face această rotație. Dacă este oportun mai devreme o facem mai devreme, dacă este oportun mai târziu, atunci o vom face mai târziu.

 

Va fi în discuție și o remaniere. Oameni care nu țin acest ritm, oameni care nu rezistă.

Totul va pleca de la protocol, iar politica înseamnă negociere. Nu facem trageri de ministere din căciulă. Nu mă încalț cu festul!”, a spus Marcel Ciolacu., potrivit Ştiripesurse.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea