Deputatul Adrian Miuţescu aplaudă căderea în cap a PNL Argeş!

De câteva zile, deputatul Adrian Miuţescu e în culmea fericirii! PNL Argeş, partidul pe care l-a condus ani buni, e pe locul 3 în sondaje, dar asta e semn că şefa Alina Gorghiu şi-a dat cu stângul în dreptul. Deci, la sediul partidului Forţa Dreptei, Adrian Miuţescu a băgat şampania la rece, pe care o va deschide când  e posibil ca PNL Argeş să obţină un procent de o singură cifră la localele de anul viitor.

Până atunci, Miuţescu postează mesaje în care face PNL-ul de ruşine şi în spune Alinei Gorghiu că a promovat în funcţii cheie oportunişti şi lichele. Zi-le, Adriane, că ai mare dreptate!

 

„Actuala conducere a PNL a adus partidul la un minim istoric, după fuziunea cu PDL, reușind performanța să treacă pe locul 3 în ierarhia partidelor din România. Conform unui sondaj Atlas Intel, realizat în perioada 27-30 ianuarie, PNL este clasat pe locul 3 ca intenție de vot, cu 15,3%. Cum au reușit asta?

 

Prin congrese trucate, trădare, aplicarea de măsuri nedemocratice în managementul partidului, prin promovarea unor lichele și oportuniști în diverse funcții la nivel central sau județean.

La nivel județean, jucând la două capete, Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului și președinte PNL Argeș, a adus partidul la un minim istoric, de la fuziunea cu PDL. Conform unui sondaj publicat în decembrie în presa locală, PNL Argeș este cotat cu 11,9%!

Alina Gorghiu a coborât PNL Argeș la acest procent prin promovarea unor oportuniști și lichele în diverse funcții și pentru că nu a reușit să aducă un aer proaspăt în organizația județeană, prin cooptarea unor oameni noi și profesioniști. A practicat doar o spoială, de imagine, la nivelul organizației județene a PNL.

Dacă mai există liberali în PNL, mă adresez lor: mai aveți timp să minimizați pagibele produse de acțiunile care au dus la aceste rezultate dezastruoase!”, a notat Miuţescu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea