Alina Gorghiu a invitat elevii din Piteşti la sediul PNL Argeş!

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, îşi încearcă norocul cu elevii de liceu. Deşi a fost atenţionată de presă că n-ar trebui să implice copiii în politică, Alinuţa se face că plouă. De exemplu, săptămâna trecută, mai mulţi elevi de liceu au fost invitaţi la sediul PNL Argeş pentru a vorbi cu Alina Gorghiu. Printre sucuri şi prăjituri, s-au dezbătut teme precum bullying, comunicarea online, droguri. Şi cum liderul PNL Argeş se pricepe la orice subiect, nu a fost dificil să discute cu tinerii.

Chiar dacă se ascunde după deget, întâlnirea Alinei Gorghiu cu elevii din Piteşti a avut o coadă electorală. Cum drumul la iad e pavat cu intenţii bune, evenimentul cu tinerii de la PNL Argeş a fost organizat cu gândul că în România va fi introdus votul de la 16 ani. Şi deci informarea tinerilor despre doctrina PNL face parte din programul artistic al Alinei Gorghiu.

 

„E mereu o mare mulțumire să mă întâlnesc cu tineri implicați, care vor să schimbe ceva. Și am avut această plăcere ieri la Pitești. Am fost în dialog cu elevii din Argeș: de la subiectul bullying, care i-a preocupat foarte mult, până la comunicarea online, cum să se ferească de droguri, am vorbit foarte deschis despre tot.  Sunt tineri de 15-17 ani, foarte empatici și implicați. Le pasă când colegii lor sunt nedreptățiți și încearcă să facă tot ce pot să îi ajute. Tocmai de aceea, au nevoie de educație juridică în școli. Să știe exact care sunt drepturile lor, cu ce se mănâncă politica și ce instrumente au la dispoziție.

 

Mulțumesc Clubul Elevilor Liberali Arges și Sebastian Marin pentru efort! Bravo!

Astfel de întâlniri mă fac să fiu și mai convinsă că avem nevoie de introducerea votului la 16 ani!”, a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea