UPDATE - CS Dacia Mioveni se impune în meciul cu HC Zalău

UPDATE: Victorie importantă pentru echipa de handbal din Mioveni. CS Dacia Mioveni a câștigat meciul cu HC Zalău, cu scorul de 22-19.

„Felicitări echipei noastre de handbal pentru frumoasa victorie obținută în această dimineață, în fața suporterilor, contra HC Zalău! În pauza meciului, așa cum am anunțat, la tombola cu premii, copiii au câștigat fulare, tricouri și mingi semnate de jucătoarele echipei CS Dacia Mioveni 2012!”, a precizat primarul Ion Georgescu.

Textul inițial: CS Dacia Mioveni joacă duminică, 12 februarie de la 11,00 la Sala Sporturilor Mioveni cu echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău,  în etapa XVI din sezonul 2022-2023 al Ligii Florilor. În meciul tur, jucat în septembrie 2022, HC Zalău a câștigat cu scorul 29-27, după un meci în care Federația Română de Handbal s-a autosesizat și a decis sancționarea arbitrilor întâlnirii, Drăghici Marian și Drăguț Ionuț, cu 8 etape suspendare, pentru decizii eronate.

Dacia Mioveni și HC Zalău sunt la egalitate de puncte în clasament (10) și ambele echipe mizează pe victorie în meciul de duminică, motiv pentru care se anunță un joc extrem de disputat.

Intrarea spctatorilor este liberă.

Organizatorii anunță o tombolă cu premii pentru elevii din Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea