Mihai Coteț, atac la Ionuț Moșteanu: „E greu când stai la București 24 de ore din 24 și vii în Pitești doar ca să candidezi”

# Alianța dintre PNL și USR, din Consiliul Local Pitești, atârnă de un fir de ață

Procesul pentru „Bulvardul Pardon” creează noi conflicte între PNL și USR. Deputatul Ionuț Moșteanu a profitat de victoria în instanță a colegei sale din partid, Elena Lasconi, și a început să atace, în stilul său caracteristic, pe toată lumea din PNL. Dacă până acum toată atenția lui Moșteanu era către social democrații argeșeni, în frunte cu primarul Cristian Gentea, iată că a sosit și timpul liberalilor argeșeni! Nu au scăpat nemustrați nici Alina Gorghiu și nici Mihai Coteț.

”Tribunalul Argeș i-a dat dreptate Elenei Lasconi. A câștigat procesul pentru bulevardul Pardon. Prefectul PNL Radu Perianu a blocat lucrările de luni de zile, totul pentru a o hărțui pe Elena Lasconi. A acționat la o comandă politică. S-au alarmat PNL-iștii din Argeș că Elena Lasconi arată tuturor argeșenilor ce înseamnă o primărie condusă de un primar USR. S-au speriat când au văzut că Elena Lasconi a reușit să aducă la bugetul local 250 milioane de lei din fonduri europene, în doar doi ani de zile. Doamna Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, domnule Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, e timpul să vă opriți din atacurile împotriva Elenei Lasconi. Opriți comanda politică.

Dacă prefectul PNL Perianu alege să continue acțiunea în instanță pentru a bloca construcția bulevardului Pardon, asta înseamnă că nu vă pasă de miile de câmpulungeni care trebuie să îndure zilnic disconfortul creat de un șantier nefinalizat, chiar în mijlocul orașului. Oamenii văd cine construiește și cine vrea să blocheze. Nu câștigați nimic. Doamna Alina Gorghiu, domnilor Mihai Coteț și Radu Perianu, opriți-vă!”, a postat, pe Facebook, Ionuț Moșteanu.

 

 

# Mihai Coteț: „E ridicol, zău așa!”

Replica liberalilor a venit imediat, Mihai Coteț acuzându-l pe Moșteanu de lipsă de informare și de atacuri „ca nuca-n perete”.

„Ionuț, te înțeleg. E greu când stai la București 24/24 și vii în Pitești doar ca să candidezi, chit că pui încă o dată orașul la picioarele PSD. Dar tu ești băiat de Capitală, târgușorul ăsta modest al piteștenilor e doar locul tău de joacă, o dată la patru ani. Poate că nu te-au informat cei de la firma de strategie, imagine și alte giumbușlucuri care mai este realitatea prin teritoriu. Altfel ai fi aflat că nu doar că nu am atacat-o vreodată pe Elena Lasconi, dar am oferit-o drept exemplu de tenacitate și interes primarului PSD din Pitești. Din păcate pentru Domnia Sa, are colegi de partid ca tine, care se urcă pe umerii săi pentru un dram de simpatie și o folosesc să lovească în alții fix ca nuca-n perete. Eu cred că USR are la bază mulți oameni de bun simț și cred că este doar o chestiune de timp până când vor penaliza genul acesta de a face politică. E ridicol, zău așa!”, i-a replicat, tot pe Facebook, Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

# Alianța dintre PNL și USR din Consiliul Local Pitești – pe cale de dispariție

Tot Mihai Coteț a fost acela care l-a acuzat pe deputatul Ionuț Moșteanu că încearcă să strice alianța dintre PNL și USR din Consiliul Local Pitești.

„Este motivul pentru care am făcut tot posibilul pentru ca alianța cu USR să funcționeze în Consiliul Local Pitești. Și-l fac în continuare, te asigur. După cum observi nu eu sunt cel care are ceva de împărțit cu Ionuț Moșteanu, care face tot posibilul ca această alianță să nu funcționeze. I-am spus în numeroase rânduri că face o mare greșeală, că asta înseamnă să predea încă o dată Piteștiul către cei de la PSD. Nu-l pot împiedica, se pare. Sper să reușească, totuși colegii săi care trăiesc aici și cunosc realitatea din teritoriu. Lupta mea este pentru noi piteștenii nicidecum cu Gentea sau Moșteanu!”, a mai precizat Mihai Coteț, pe Facebook.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea