FC Argeș Basketball s-a mutat în casă nouă !

 

Din 16 februarie, echipa de baschet a FC Argeș se va muta în noua sală polivalentă din Pitești. Au fost încheiate, recent, toate lucrările necesare pentru omologare astfel că la Pitești Arena se va juca începând de astăzi baschet. Primul meci oficial al echipei piteștene, în noua locație, va fi pe 3 martie împotriva lui Dinamo București.

Până atunci însă suporterii vor putea merge, la Pitești Arena, la meciurile reprezentativei masculine a României la baschet. Vulturii vor juca aici două meciuri din cadrul Grupei F din runda secunda a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers. Echipa României urmează să evolueze în fața propriilor suporteri, la Pitești, împotriva selecționatelor similare ale Bulgariei și Cipru. Cele doua partide sunt programate să se desfășoare pe 23 februarie (cu Bulgaria) și pe 26 februarie (cu Cipru).

 

„Astăzi, 16 februarie, de la ora 18:00, echipa de baschet a FC Argeș începe pregătirea în noua sală polivalentă Pitești Arena, unde au fost încheiate toate lucrările necesare pentru omologare. Tot aici, de mâine, 17 februarie, lotul național de baschet masculin se va antrena pentru importantele meciuri din preliminariile Campionatului European, cu Bulgaria și Cipru, care vor fi găzduite la Pitești, săptămâna viitoare. Mult succes ambelor echipe!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea