Acţiune de curăţare a reţelei de canalizare în oraşul Ştefăneşti

# Din canalizare au fost extrase materiale textile și chiar materiale de construcţii!

Societatea Apă Canal 2000 SA desfăşoară periodic acţiuni de curăţare a reţelei de canalizare în cadrul Programului de mentenanţă anual pentru reţelele de canalizare şi staţiile de pompare ape uzate din aria sa de administrare.

Astfel, în zilele trecute o echipă operaţională a intervenit în oraşul Ştefăneşti pentru curăţarea reţelei de canalizare. În dreptul bocului 4, din căminul de canalizare au fost extrase materiale textile, materiale de construcţii, deşeuri menajere şi alte materiale care împiedică scurgerea apelor şi funcţionarea corespunzătoare a reţelei.

„Rugăm cetăţenii să nu mai arunce în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi. Înfundarea conductelor de canalizare face ca apele uzate să refuleze şi să inunde imobilele, cauzând disconfort olfactiv dar şi însemnate pagube materiale, iar sănătatea ne poate fi pusă în pericol.

Pentru a transmite eventualele disfuncţionalităţi ale sistemului de apă sau de canalizare, rugăm cetăţenii să sune la Dispecerat, tel. 0248 223 237 (program Non Stop)”, au transmis reprezentanții societății.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea