Curtea de Apel Pitești rămâne pe primul loc în privința numărului de dosare soluționate de un judecător pe an

 

Curtea de Apel Pitești a prezentat, săptămâna trecută, raportul de activitate pentru anul 2022. În cadrul unei conferințe de presă, judecătorul Ion Rebeca, purtătorul de cuvânt al instanței, a vorbit despre volumul de activitate al instituției pe parcursul anului trecut.

În anul 2022 au fost înregistrate pe rolul Curții de Apel Pitești și al instanțelor arondate un număr de 156.602 dosare, în creștere comparativ cu anul 2021, când au fost înregistrate 153.810 dosare. La Curtea de Apel Pitești au fost, anul trecut, 14.846 de cauze, dintre care 10.867 au fost cauze nou-intrate, la care s-au adăugat 3.979 dosare mai vechi, nesoluționate.

„În medie, încărcătura de dosare soluționate/ judecător, în 2022, a fost de 1227, 2 dosare. E o încărcătură foarte mare, care situează Curtea de Apel Pitești, la nivel național, pe primul loc”, a declarat purtătorul de cuvânt, judecătorul Ion Rebeca. Curtea de Apel Pitești ocupă locul fruntaș, în această privință, de mai bine de zece ani. Cea mai mare încărcătură de dosare/ judecător a fost la Secția 1 Civilă (2262,1 dosare), urmată de Secția Penală (625,6 dosare) și Secția a II-a Civilă (582,8 dosare). Conflictele de asigurări sociale și litigiile privind pensiile dețin cea mai mare pondere.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea