Sute de locuri de muncă disponibile la Dârmănești

O companie internațională specializată în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de componente auto, va deschide, până la 1 octombrie, o a doua fabrică pe raza comunei Dârmănești. Se vor crea astfel peste 650 de noi locuri de muncă, pentru care sunt așteptați să aplice cetățeni din Dârmănești, dar și din localitățile învecinate.

„Fac un apel în acest sens la colegii primari din zonă - Mioveni, Micești, Coșești, Pietroșani, Domnești, Vlădești, Stâlpeni etc, să disemineze această informație către cetățenii din aceste comune. Este o bună oportunitate pentru cei care se califică în meseriile solicitate de către acest angajator să lucreze într-o firmă recunoscută la nivel internațional, într-un mediu cu adevărat profesionist. Angajatorul asigură transport gratuit către și de la locul de muncă precum și alte beneficii.”, spune Emilian Ciolan (foto), primarul din Dârmănești (preluare din ziarul Viața Satului).

 

Iată care sunt locuri de muncă disponibile în cadrul companiei:

 

Mentenanță

- electricieni

- mecanici

- sculeri-matrițeri

Logistică

- șef echipă

- recepționist marfă

- stivuitoriști

Producție

- operatori presaj

- operatori sudură

Beneficii

- ore suplimentare plătite

- tichete de masă

- transport gratuit pe rute predefinite

- bonusuri lunare și prime de sărbători

- mediu de lucru interactiv

Detalii de contact: e-mail - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0790. 803.358

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea