Sacrificiu maxim! Emanuel Soare a criticat PNL-ul la -4 grade C

Politica cere sacrificii! O dovedeşte Emanuel Soare, preşedinte al Partidului Forţa Dreptei Argeş, omul care, câţiva ani, a avut funcţii grase în Argeş, pe spinarea PNL-ului. Mai nou, conduce un partid condus la centru de Ludovic Orban şi care în Argeş nu ne spune nimic. Dar poate tocmai de-asta, săptămâna trecută, Soare a răsărit pe străzile din Câmpulung Muscel, pentru a le vorbi oamenilor despre PNL şi despre proiectele partidului Forţa Dreptei. Care proiecte???

E o întrebare la care Soare a fost capabil să răspundă chiar la - 4 grade C. Deci chiar şi pe vreme rea, Soare rezistă! O să-l vedem însă după 2024 dacă va mai străluci prin politica argeşeană.

 

„Am fost astăzi în Câmpulung Muscel împreună cu Marcu Gabriel, Președinte Forța Dreptei Câmpulung. Chiar dacă erau -4 grade C, vremea nu ne-a împiedicat să ne bucurăm de discuții excelente pe celebrul bulevard Pardon, aflat într-o stare jalnică din cauza blocării lucrărilor de către prefectul PNL.

 

Câmpulungenii ne-au primit cu deschidere, ne-au spus despre așteptările pe care le au de la autorități, manifestându-și neîncrederea că problemele lor pot fi rezolvate de către actualii guvernanți.  Ne-au spus că au nevoie să circule pe un bulevard care ar trebui să se ridice cel puțin la înălțimea vremurilor care l-au făcut faimos în toată țara, că își doresc ca afacerile să le meargă mai bine, să nu mai fie atât de mult impozitați și împiedicați să se dezvolte și că și-ar dori mai multe locuri de muncă în oraș, astfel încât copiii lor să nu mai plece în altă parte pentru a-și croi un drum în viață.

Cetățenii orașului Câmpulung au fost asigurați că Forța Dreptei este alături de ei, că îi va reprezenta cu seriozitate în parlament și că se vor lupta pe toate căile pentru a găsi și implementa cele mai bune soluții, astfel încât viața tuturor să fie mai bună în prima capitală a Țării Românești.”,  a scris Emanuel Soare, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea