Un primar PSD sare în apărarea prefectului Radu Perianu!

În ultimele zile, prefectul Radu Perinau a fost ţinta unor atacuri murdare. După ce Prefectura Argeş a pierdut procesul cu Primăria Câmpulung, pe speţa Bulevardului Pardon, au început insultele şi calomniile. Asta pentru că unii confundă administraţia cu politica şi dialogul cu circul. Şi în toată nebunia asta, un primar PSD sare în apărarea liberalului Radu Perianu.

Nimeni altul decât edilul comunei Albota, Ion Dumitru, a postat pe contul său de socializare un mesaj în care se declară de partea prefectului de Argeş.

„Domnule prefect, citesc într-un ziar local și mă minunez că ați putut fi insultat de o manieră ieșită din comun. Se vorbește, și este adevărat, că sunteți un intelectual, cu bun-simț, și conduceti una din instituțiile importante din județ. Lăsându-vă călcat în picioare aduceți un mare prejudiciu de imagine atât instituției cât și tuturor colaboratorilor dumneavoastră. Aveți toate pârghiile pe care vi le conferă funcția, să vă impuneți. Dacă veți merge așa, mâine-poimâine vor încerca și alți primari să apese pe trăgaci. Fiți prefect, apărați-vă imaginea dumneavoastră și a instituţiei! Mult respect!”, a scris Ion Dumitru, pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea