Procurorul Nicolae Argeșanu a început activitatea la DNA Pitești

 

Nicolae Argeșanu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, a început activitatea, de luni – 20 februarie, la Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Pitești. Acesta a promovat, în luna ianuarie, concursul pentru un post de execuție la DNA Piteşti.

Conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești urmează să fie asigurată de cei doi prim-procurori adjuncți: Mihai Andrei Gheorghe și Daniela Felicia Ciocîrlan. În perioada următoare, unul dintre cei doi adjuncți va fi, cel mai probabil, delegat interimar ca prim procuror la Parchetul piteștean.

 

Pe 9 februarie, CSM a avizat numirea la Direcţia Națională Anticorupție a procurorilor declaraţi admişi la interviul organizat în perioada 18-20 ianuarie 2023. Pe această listă s-au numărat și trei procurori care au ocupat locurile scoase la concurs pentru completarea echipei DNA Piteşti: Simona-Ştefania Constantinescu, fosta şefă a Anticorupţiei piteştene, Hortensia Livia Cioara, care lucrează de câteva luni cu delegare la DNA, respectiv Nicolae Argeşanu.

Nicolae Argeşanu a fost prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti din anul 2018. În ianuarie 2022, acesta a preluat cel de-al doilea mandat de prim-procuror al acestei unităţi de parchet, funcţie pe care putea rămâne până la finalul anului 2024. A ales să lucreze, însă, la DNA Pitești sub coordonarea procurorului-șef Marius Ştefan, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.


Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea