Cristian Gentea, după ce a fost reales președinte al PSD Pitești: „Voi candida pentru un nou mandat de primar”

 

Sâmbătă, 25 februarie, la Filarmonica Pitești, a avut loc ședința de alegeri a PSD Pitești. Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a obținut un nou mandat de președinte al organizației municipale, funcție pe care o ocupă, cu rezultate excelente, încă din anul 2010. Cristian Gentea a fost unica propunere pentru conducerea organizației și a fost votat în unanimitate.

La eveniment au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, vicepreședinții CJ Argeș – Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, mai mulți edili argeșeni, dintre care amintim pe Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, Ion Drumitru, primarul de la Albota, Dan Stroe, primarul de la Bradu, Gheorghe Stancu, primarul de la Bascov, precum și mai mulți parlamentari argeșeni: deputații Simona Bucura Oprescu și Nicolae Georgescu și senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu.

„Felicitări Cristian Gentea pentru realegerea în funcția de președinte al PSD Pitești, cea mai mare organizație din județ! Ne așteaptă un drum greu, dar ne-am asumat de la început această misiune, și vom dovedi că echipa PSD Argeș, formată din primari, consilieri locali și județeni, secretari de stat și parlamentari, va câștiga și alegerile din 2024 în județul Argeș. De ce? Pentru că suntem cu adevărat o echipă și pentru că muncim din greu pentru a ne respecta angajamentele pentru argeșeni: Pitești pe primul loc și Argeșul pe primul loc”, a precizat, pe Facebook, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Cristian Gentea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, în anul 2024, la funcția de primar. „În 2024, probabil voi candida, din nou, pentru funcția de primar al municipiului Pitești pentru că proiectele pentru care am muncit nu pot fi implementate în doar 4 ani. Sper ca lucrurile bune făcute până acum, plus cele din acest an și următorul, până la alegeri, să îi convingă pe piteșteni să voteze în majoritate PSD-ul la Consiliul Local. Dacă voi câștiga și vom avea singuri majoritate astfel încât în mandatul 2024-2028 să avem primar și ambii viceprimari de la PSD va fi foarte bine”, a precizat președintele PSD Pitești.

Cristian Gentea a mulțumit echipei PSD Pitești pentru încrederea acordată. „Vă mulțumesc pentru încrederea învestită în noul meu mandat de Președinte al Partidului Social-Democrat filiala Pitești! Răspunderea mea ca lider va fi, și de acum înainte, aceea de a cataliza inteligența și maturitatea politică dobândite împreună, în folosul cetățenilor. Sunt determinat să continui în echipă să susținem cu toată puterea proiectele social-democrate, să răspundem cu soluții viabile și reformatoare așteptărilor sociale în aceste vremuri dificile. Partidul Social-Democrat este cea mai puternică forță politică din România, ne asumăm și onorăm această realitate cu bună-credință! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris, pe Facebook, primarul municipiului Pitești.

# „Ce face domnul Gentea se vede de la 1 km!”

În cadrul alegerilor de la PSD Pitești au luat cuvântul, rând pe rând, mai multe persoane din conducerea organizației județene.

„Ce face domnul Gentea nu trebuie să vă spun pentru că se vede de la 1 km”, a precizat primarul Ion Dumitru de la Albota.

„Ne interesează, pe cei de la Mioveni, evoluția politică a Piteștiului pentru că 50% depindem de Pitești. Avem foarte multe proiecte în comun și ne interesează foarte mult. Te felicit pentru viziunea pe care ai avut-o! Ești un lider incontestabil al organizației Pitești și trebuie să dai semnalul către toate organizațiile de a merge și a câștiga mult mai mult în 2024”, a precizat Ion Georgescu, primarul de la Mioveni.

„Stimați, colegi! Politica este despre colegialitate, despre echipă, dar mai ales despre a reuși să schimbăm România în bine! Cred în echipa Ion Mînzînă și Cristian Gentea!”, a precizat deputatul Simona Bucura Oprescu.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea