Modernizarea Transfăgărășanului este cu un pas mai aproape!

# Liberalii au fost invitați, insistent, să tacă! Dar nu au tăcut!...

Recent, CNAIR a publicat în SICAP anunțul pentru consultarea de piață având ca obiect "Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții DN 7C, km 104+000 - km 130+800 (Transfăgărășan)". Documentul va rămâne în consultare pentru o perioadă de 20 de zile. Propunerile și documentele pot fi transmise de operatorii economici interesați pentru participarea la consultarea de piață la CNAIR.

Ion Mînzînă: Așa cum am mai anunțat, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va realiza, anul acesta, lucrări de modernizare a Transfăgărășanului - ND 7C. Obiectivul acestor lucrări este ca circulația să fie deschisă pe o perioadă de timp cât mai îndelungată și în condiții de siguranță și pe secțiunea de drum cuprinsă între km 104+000 (Piscul Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

 

Lucrările de modernizare sunt preconizate în perioada 1 iulie – 20 octombrie, respectiv simultan cu perioada sezonului estival. Este vorba de consolidări, construcție de polate, sistem de scurgere a apelor, benzi pentru vehicule lente, acolo unde amplasamentul permite. De asemenea, modernizarea Transfăgărășanului va include și realizarea de puncte belvedere, de spații pentru comercianți și vor fi amenajate parcări de scurtă durată. La intrările pe Transfăgărășan vor fi amplasate panouri digitale de informare ce vor oferi informații privind starea carosabilului, starea vremii, condiții de trafic și numărul de locuri de parcare disponibile.

Și ca să închid gura unora care obișnuiesc să își aroge merite despre investiții despre care habar nu au, și modernizarea Transfăgărășanului este meritul echipei PSD Arges! Este meritul nostru, al celor din Argeș - autorități județene, parlamentari - și al colegilor noștri de la București și cu precădere al ministrului Sorin Grindeanu!".


Bineînțeles că liberalii – chiar dacă au fost invitați să tacă - și-au arogat, imediat, meritele proiectului. Că doamna Alina a vorbit, că a dres, că a susținut. Că eforturile și implicarea PNL dau roade. Nu știm, dragi liberali, însă pare că ați început să vă lăudați cu roadele altora…


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea