Creditorii firmei italianului Inquietto sunt invitați să trimită documente la Tribunalul din Napoli

Săptămâna trecută, într-o publicație din Argeș a apărut o notă de informare care, credem noi, interesează pe mulți cetățeni, mai ales din Pitești.

Notă de informare a tuturor creditorilor societății Daniela Constructii SRL:

Subscrisa, Daniela Construcții SRL, în faliment/in bankruptcy/en faillite, CUI: 22641200, având sediul social în mun.Pitești, str.Ion Minulescu nr.9, Spațiul comercial 2, bl.M5, parter, jud.Argeș, număr de ordine în Registrul Comerţului J3/2166/2007, prin reprezentant legal lichidator judicar Insolvenţa SM SPRL, CIF: RO26020710, având numărul RFO II-0405 la înscrierea în Tabloul practicienilor în insolvenţă, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , urmare a celor dispuse în ședința de judecată din 16.02.2023, ora 11.00, din Noul Palat de Justiție din Napoli, Turnul B, având ca obiect verificarea în Dosarul penal nr.13200/14Rg Nr a creanțelor tuturor creditorilor împotriva averii societății în faliment, vă informăm că această cauză a fost amânată pentru data de 15.03.2023.

 

Totodată, instanța de judecată a acordat un termen până la data de 01.03.2023 pentru toți creditorii (cei înscriși la masa credală în dosarul nr.253/1259/2018, dar și creditorii neînscriși la masa credală a debitoarei), perioadă în care aceștia au obligația să depună documente conform cu originalul, din care rezultă întinderea creanței fiecăruia (contracte, facturi, chitanțe, ordine de plată etc.), transmise prin poștă la: TRIBUNALE DI NAPOLI, Nuovo Palazzo di Giustizia Centro Direzionale -Torre B, Piazza E.Cenni 1, 80137 Naples (NA), UFFICIO DEL GIUDICE PER LE INDAGINI PRELIMINARI, registratura secției GIP a biroului Președintelui, dr.Giovanna Ceppaluni. Recomandăm tuturor creditorilor să se conformeze.

 

În vederea procurării documentelor de dovedire a creanțelor, cei care nu le dețineți vă rugăm să vă deplasați la sediul societății Daniela Construcții SRL, din loc.Pitești, str.Ion Minulescu nr.9, Spațiul comercial 2, bl.M5, parter, jud.Argeș, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , începând cu data de 20.02.2023 pentru a le obține. Documentele vor fi expediate în plicuri poștale pe adresa Tribunalului din Napoli menționată în prezenta informare. Daniela Construcții SRL, în faliment, prin lichidator judicar Insolvenţa SM SPRL.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea