Fostul consilier local, care și-a arătat organul genital în secția de poliție, a scăpat de dosarul penal

I-au fost prescrise faptele și consilierul local care şi-a arătat organul genital în secţia de poliţie. Bogdan Udroiu (foto) a fost trimis în judecată, în februarie 2019, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri. Pe 20 februarie, judecătoria Pitești a dispus încetarea procesul penal pornit împotriva inculpatului. Bogdan Udroiu a beneficiat de deciziile Curţii Constituţionale privind prescrierea faptelor. Hotărârea instanței nu este definitivă!

Amintim că pe 5 iunie 2017, Bogdan Udroiu, la acea vreme consilier local la Mioveni şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, a făcut scandal într-un bar din Mioveni şi, ulterior, la sediul poliţiei din oraş, unde şi-a expus organul sexual.

 

Polițiștii au intervenit după ce au fost sesizați că inculpatul face scandal pe teresa unui local din Mioveni. „S-a luat la ceartă cu toate persoanele prezente pe terasa localului, le-a adresat cuvinte jignitoare şi vulgare, urcându-se pe mese şi scaune şi având un comportament foarte violent”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Inculpatul a avut același comportament jignitor și vulgar și față de polițiști, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliției Mioveni. Scandalul a continuat și în secția de poliție. Bogdan Udroiu a început să-i înjure pe poliţişti, să-i ameninţe şi să-i jignească. Procurorii susțin că Bogdan Udroiu l-a înjurat și jignit pe unul dintre cei cinci polițiști prezenți, ”iar la un moment dat și-a expus organele genitale, spunând că are un organ genital frumos”.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea