Argeșean trimis în judecată după ce a amenințat cu moartea un polițist în secția de poliție

Un bărbat din Argeș, în vârstă de 65 de ani, a fost trimis în judecată, la începutul acestui an, pentru ultraj. Pensionarul ar fi făcut scandal într-o secție de poliție de pe raza municipiului Pitești. A adresat jigniri și a amenințat cu moartea un polițist, iar pe altul l-a lovit în zona pieptului. Conflictul dintre inculpat și polițisti ar fi continuat și pe drumul spre Spitalul Județean Argeș, secția de Psihiatrie, unde a fost transportat pentru un consult.

Incidentul a avut loc pe 12 aprilie 2021, atunci când inculpatul a apelat telefonic un inspector de poliție căruia i-a reproșat că este corupt, după ce agentul ar fi propus soluții nefavorabile bărbatului în două dosare pe care le-ar fi instrumentat anterior. Nemulțumit de cele discutate, inculpatul s-a prezentat și la secția de poliție, unde își desfășura activitatea polițistul cu pricina, cerând să vorbească cu el. Reproșurile bărbatului au continuat, iar situația a degenerat.

 

„La data de 12.04.2021, inculpatul VI s-a deplasat la sediul Secției de Poliție nr. ... Pitești, unde i-a adresat jigniri și l-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe numitul ISF, în calitate de organ de poliție în cadrul Secției de Poliție nr. ... Pitești, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, încercând să îl lovească, iar în momentul în care agentul de poliție MA, din cadrul Biroului de Ordine Publică al Secției de Poliție nr. ... Pitești, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a încercat să intervină, interpunându-se între cei doi, a fost lovit de suspect cu palma în zona pieptului, ulterior, la aceeași dată, suspectul fiind transportat la Spitalul Județean ..., Secția Psihiatrie, unde a continuat să aibă o atitudine recalcitrantă”, se arată în rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

Inculpatul nu a recunoscut săvârșirea faptelor. Cei doi polițiști s-au constituit parte civilă în cauză.

Ar fi agresat fizic și pe membrii echipajului ambulanței

Inculpatul ar fi avut o atitudine recalcitrantă și pe parcursul transportului către Spitalul Județean de Urgență Pitești. Acesta ar fi agresat fizic doi membri ai echipajului ambulanței, lovindu-i cu piciorul și chiar amenințându-i. De asemenea, la rândul lui, inculpatul acuză că în perioada cât se afla în ambulanță, ar fi fost lovit, înjurat și bruscat de membrii echipajului. Cauza a fost disjunsă, iar cercetările continuă.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea