Apel umanitar! O fetiță, în vârstă de 8 ani, are nevoie de ajutorul nostru

Erika Andreea Duminică, o fetiță de doar 8 ani, are nevoie de ajutorul nostru. Copila a fost depistată cu o boală teribilă.

Dumitru Chirleșan, rectorul Universității din Pitești, a lansat un apel pentru ca oamenii să vină în ajutorul micuței.

"Dragii mei,

Fac din nou apel la sufletul vostru. Știu că putem ajuta. Ați mai făcut-o. Mult, puțin, un gând bun, o rugăciune, ce, cât și cum puteți. Un suflet de copil de doar 8 ani are nevoie de noi!

Erika Andreea Duminică, fata colegei noastre, Ramona Duminică, lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit, a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.

În acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante.
Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :
- RO38BRDE030SV20460280300 - Titular Duminică Florina Ramona
- RO73BTRLRONCRT0421561701 - Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația  ”cazul medical Duminică Erika Andreea”, este mesajul transmis de rectorul UPIT.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea