Deputatul Adrian Miuţescu a ieşit în campanie electorală, dar l-a uitat acasă pe şeful Emanuel Soare!

Pentru deputatul Adrian Miuţescu, ziua de 1 Martie a fost un bun prilej pentru a se întâlni cu cetăţenii din Curtea de Argeş. Înarmat cu câteva mărţişoare, dar şi cu câţiva colegi din partidul Forţa Dreptei, Miuţescu a vorbit despre valorile de dreapta cu doamnele şi domnişoarele şi nu numai. Ciudat lucru, l-a uitat acasă pe Emanuel Soare, preşedintele Forţa Dreptei Argeş, care n-a bifat ziua de 1 Martie în interesul partidului.

Nu demult, Soare era mereu la braţul lui Adrian Miuţescu, pe când cei doi erau mari şi tari în Argeş. Mai nou, se observă o oarecare distanţare între cei doi.

„Am fost astăzi alături de colegii din organizația Forța Dreptei Curtea de Argeș și am marcat împreună prima zi a primăverii oferindu-le doamnelor și domnișoarelor din orașul regal un simbol al prețuirii noastre. Am folosit prilejul pentru a le ura o primăvară minunată. În tot județul, colegii din Forța Dreptei s-au implicat pentru a împărți nu doar mărțișoare, ci și idei și valori de dreapta, care par uitate de către cei aflați vremelnic la guvernare. Am vorbit despre speranța într-o țară guvernată mai bine, într-o viață mai bună și în instituții în care cetățeanul să fie respectat și ascultat. Vă doresc o primăvară senină, plină de bucurii, întelegere, armonie și pace!”, a scris Miuţescu, pe pagina sa de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea