Expoziție omagială de Ziua Femeii la Biblioteca Județeană Argeș

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș celebrează Luna Femeii, printr-o expoziție inedită. ”Femei celebre din toate timpurile”, aduce în atenția publicului volume tipărite ce cuprind personalități și celebrități feminine din spațiul cultural, științific și artistic, ilustrând preocuparea și talentul celor pe care le sărbătorim în luna martie.

Expoziția documentară dedicată femeii și feminității cuprinde o serie amplă de cărți care prezintă și ilustrează puterea femeilor de a schimba lumea. Se regăsesc aici biografii ale unor ilustre personalități feminine care s-au impus intelectual în sfera literară, artistică, politică și în diferite domenii ale științei și care au avut o influență importantă în dezvoltarea culturii universale și a societății de-a lungul timpului.

 

Cei care vor să viziteze expoziția tematică ”Femei celebre din toate timpurile” din holul central al Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș, o pot face în perioada 1-17 martie, În plus, cei care doresc să consulte sau să împrumute publicațiile expuse sunt invitați să se adreseze bibliotecarelor de la compartimentul Bibliografic și Catalog electronic.

 

Expoziția este realizată de bibliotecara Dumitru Sabina.

Adrian Coman, bibliotecar, Compartimenul -

Evenimente Culturale și Editoriale

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea