Pentru că Forţa Dreptei în Argeş e varză, Emanuel Soare discută politica PNL de la Bucureşti

Preşedintele Forţa Dreptei Argeş, Emanuel Soare, a cotit-o niţel spre Bucureşti, că tot se plictiseşte prin Argeş, unde nu se întâmplă nimic în partidul pe care îl conduce. Deşi se dă ditamai liderul politic, Soare e doar un postac pe Facebook, unde-l promovează pe tătucul Orban. Altfel, în lipsă de activitate, Soare îl jeleşte pe Nicuşor Dan şi critică atitudinea PNL-ului.

Cu numai un an şi jumătate în urmă, Emanuel Soare era mare şi tare în PNL Argeş. Avea funcţii grase şi multă vizibilitate. Ce timpuri...

 

„Mi se pare foarte clar un alt semnal dat de alianța PSD-PNL în ceea ce privește interesele care au stat la baza constituirii ei și a nenorocirilor care ne așteaptă în continuare.

 

Să analizăm puțin exemplul Bucureștiului. În sfârșit apare un primar care nu fură, care nu are afaceri, care nu înființează companii de stat pentru aparatul de partid și care, culmea, reușește să scoată Primăria București din falimentul orchestrat de Firea și, mai mult decât atât, reușește să plătească datoriile uriașe și să înceapă înlocuirea magistralelor de apă caldă, mai vechi decât însuși Bucureștiul. Și asta în doar doi ani de mandat. Imaginați-vă câte ar putea face pe viitor.

Cum să nu sprijini un astfel de primar? În schimb, PNL ce face? Se dezice de Nicușor Dan, îl propune pe Burduja candidat la primărie în schimbul sprijinului pe care PSD îl va oferi acestuia pentru șefia ministerului finanțelor. Bineînțeles că o astfel de strategie nu va face decât să o scoată pe Firea primar al Bucureștiului în 2024, aparent fără implicarea PNL. Cam așa lucrează așa-zisa coaliție PSDPNL.

Sau poate mă înșel eu, iar PNL îl va susține în continuare pe Nicușor Dan și se va dezice de PSD...”, a scris Soare pe Facebook, cu gândul că USR-ul ar putea fi colacul de salvare pentru Forţa Dreptei.

P.S.: Să-i spună cineva lui Soare că USR-ul e la perfuzii şi că în 2024 va fi în cădere liberă...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea