Alina Gorghiu, linşată pe social media din cauza unor mesaje demagogice anti-jocuri de noroc!

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, şi-a arătat adevărata faţă!  Deşi pozează în zână bună, zilele trecute a reuşit să ne surprindă pe toţi cu un episod de pură demagogie. După ce s-a filmat alături de un grup de elevi argeşeni în timp ce înfiera jocurile de noroc, s-a aflat că tocmai Alinuţa şi colegii ei parlamentari au îndulcit legea pentru a favoriza această industrie.

Cu alte cuvinte, se preface că-i pasă de victimele jocurilor de noroc, dar îi convine de minune ca statul să încaseze bani grei de pe urma acestor activităţi. Şi tocmai în acest context, prietenii virtuali ai Alinei Gorghiu au taxat-o aspru pe pagina sa de Facebook, unde a postat clipul cu tinerii veniţi în vizită la Parlament care au fost puşi să strige în cor că vor ca parlamentarii să interzică reclama la păcănele.

Redăm mai jos o parte din comentariile internauţilor:

 

- „M-am lămurit cu aleșii noștri care una declară în fața oamenilor și alta Votează în Parlament. Rușine doamna Gorghiu că mințiți oamenii.

- Ipocrizie!! Rușine să va fie

- Ipocrizie la maxim, să-ți fie rușine!

- Doamna senator, în față vopsiți gardul și înăuntru ascundeți leopardul! Din câte înțelegem, amendamentele dvs. favorizează industria și nicidecum contrariul! Ipocrizie în stare pură!

- Demagogie pură. Ipocrizie maximă. Ați introdus amendamente care acționează în sprijinul acestei industrii. Vă bateți joc de această țară și culmea, pozați în militant pentru protecția tinerilor. Rușine!

- Sunteți de o ipocrizie rar întâlnită!

- Dna Gorghiu, ați propus amendamente care să permită în continuare jocurile de noroc, pentru a nu supăra industria. Dumneavoastră și colegii de la Camera Deputaților ați propus amendamentele proaste ca să le puteți elimina. Lăsăți ipocrizia, demagogia, interziceți reclamele la jocurile de noroc, fără a lasă portițe de scăpare.

- Doamna este o ipocrită. Se folosește de imaginile unor copii nu pentru a lua măsuri concrete de interzicere a campaniilor publicitare la casele de pariuri și jocurile de noroc, ci doar pentru a limita metrii pătrați pe care îi poate avea un banner sau pentru difuzarea reclamelor în media audio și video după o anumită oră. Campaniile publicitare la jocurile de noroc și pariuri sunt la fel de periculoase că cele la consumul de alcool și tutun. Îți poți da seama de nivelul scăzut de educație și, implicit, de nivelul scăzut de trăi și de sărăcia dintr-o țară după numărul mare de case de pariuri și jocuri de noroc și după magazinele second-hand. O țară prosperă este o țară educată, dar educată cu adevărat! Peste 40 % din populația României, conform rezultatelor recensământului din 2022, a absolvit între 4 și 8 clase, adică peste 8 milioane de locuitori nu au nicio calificare și nu au educația necesară pentru a avea acces la profesii lucrative, iar noi vorbim pompos despre ,,România educată”. 44% dintre români suferă de analfabetism funcțional, iar 150.000 de români sunt analfabeți, e adevărat în scădere de la 250.000 în 2010. Șomajul în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani este la fel de ridicat că anul trecut, dar salariile parlamentarilor și ale primarilor se măresc, iar aparatul bugetar se mai îngroașă cu 3000 de angajați. Doamna Gorghiu, este absolventă unei universități particulare obscure de după 1990 și are colegi de partid și colegi parlamentari semianalfabeți sau dovediți că plagiatori de doctorate. Doamna Gorghiu a invățat să imite un accent pe care îl crede educat și vorbește ,,sincer”, din vârful buzelor, despre salvarea tinerilor la expunerea îndelungată la reclamele pentru jocuri de noroc și pariuri. Voi începe să cred în sinceritatea doamnei Gorghiu când nu va mai ieși public să-și apere colegii de partid dovediți că plagiatori de doctorate și va lua măsuri concrete pentru educație. Până atunci, mai ușor cu ipocrizia!

- Și v-ați mai folosit și de imaginea unor tineri pentru a va promova?! Cât de cinică sunteți?

- Personaj politic tipic românesc, cu câteva zile înainte de plen, a folosit că material de PR niște copii veniți în vizită la Parlament.

- O ipocrizie infectă marca PNL, nu ați interzis nimic, în plus tocmai dumneavostră ați venit cu amendamente care, de fapt, limitează orele de difuzare a reclamelor, la tv și radio, și ați redus dimensiunea maximă a bennerelor la 30mp. Asta e interzicere? Va mai și folosiți de copii să va faceti reclamă asta mincionasa.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea