O primărie din Argeş a fost debranşată de la electricitate! Primarul tună şi fulgeră!

Primarul Ion Dumitru (foto) s-a trezit în beznă! Şi nu e vreo figură de stil, ci adevărul gol-goluţ. Furnizorul de curent electric a sistat furnizarea serviciilor la Primăria Albota din cauza unei facturi care figura ca neplătită. Surpriză, după o zi de discuţii, CEZ-ul a descoperit că factura era achitată, başca primarul plătise în avans o importantă sumă de bani. Practic, edilul şi-a luat o mare ţeapă, dar a povestit păţania pe pagina de socializare, ca să vadă tot poporul cum fac unii afaceri în România.

„În luna decembrie am plătit în avans utilități să nu mă debranșeze (vorbim de primarie). Astăzi (n.red, săptămâna trecută) am fost debranșat de noul ,,stăpân“, deși am în avans plătit 350.000 lei. Cei care ați vândut această ţară, să vă duceți după Ceaușescu! Din facturile lor, nu înțeleg nici ei nimic!”, a scris primarul de la Albota în ziua debranşării.

 

O zi mai târziu, a revenit cu o nouă postare:

 

„După o zi de discuții, verificat documente, acuze, s-a constatat că nu datoram niciun leu la CEZ. Cum rămâne cu noi? Suntem în beznă! La debranșare ne-ați găsit repede, acum aveți mult de lucru? Mai stăm o noapte fără curent. Ziceți că sunteți români... Nu, dragii mei, sunteți slugi și așa veți muri!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea