Senatoarea Cristina Stocheci – conferențiar universitar la UPIT

La începutul acestui an, senatoarea Cristina Mariana Stocheci a participat la un concurs pentru un post de conferențiar la Universitatea din Pitești. Așa cum era de așteptat, ținând cont și de pregătirea sa profesională remarcabilă, parlamentarul argeșean a fost declarat admis, reușind să urce în ierarhia academică: de la șef de lucrări/lector universitar la conferențiar universitar. Cristina Stocheci va preda 11 ore pe săptămână în cadrul Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică  - Departamentul de Asistență Medicală și Kinetoterapie. Conform planului de învățământ, aceasta se va ocupa de următoarele discipline: Îngrijiri calificate ale bolnavului critic (ATI și urgențe medicale)”, „Îngrijiri calificate în medicina de familie” și „Îngrijiri calificate în oncologie”.

 

Numirea doamnei Cristina Stocheci în funcția de conferențiar universitar ne-a fost confirmată și de rectorul Dumitru Chirleșan. L-am întrebat pe rectorul Universității din Pitești și dacă aceasta își va putea duce la bun sfârșit cele 11 ore pe săptămână ținând cont și de activitatea intensă a dânsei în calitate de parlamentar.

 

„Eu nu stau să îmi pândesc colegii câte ore fac și cum fac. (...)Nu mă bag să analizez, să judec, legea e lege. Se face în Parlament la București. Maniera în care își duce programul didactic este flexibilă. Noi avem programe flexibile. Ei au programe de practică în care își duc copiii în spitale.

Au module pe care le fac sâmbăta, duminica. Nu e ceva special pentru dânsa, așa fac ei. Dacă vii sâmbătă, îi găsești pe toți în sălile de curs. S-ar putea să aibă timp să facă tot. 11 ore nu sunt așa multe...”, a precizat Dumitru Chirleșan.

Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea