Gelu Tofan a dat în judecată PNL-ul!

# Acesta, inițial, nu a recunoscut acțiunea în justiție!

Biroul Politic Local al PNL Pitești a decis joi, 16 februarie, cu majoritate de voturi, excluderea viceprimarului Gelu Tofan din organizație. Acesta a fost acuzat de fraternizare cu PSD în Consiliul Local. Reprezentanții PNL Pitești chiar au declarat că, asfel, este lăsat să își urmeze parcursul politic alături de PSD.

Vicele Tofan a decis, imediat, să răspundă. La o zi după excluderea operată, pe cord deschis, de Biroul Politic Local al PNL Pitești, acesta a dat în judecată partidul. Culmea este că nu a dorit să se știe. Sperând, probabil, la iertarea în Biroul Permanent Județean care se apropia.

Vă redăm, în continuare, o scurtă discuție avută vineri, 3 martie, de redactorii publicației „Atitudine în Argeș” cu vicele Gelu Tofan:

 

Redactor: Am văzut că ați dat partidul (PNL)  în judecată

Gelu Tofan: Deocamdată nu...

Redactor: Păi avem acțiunea în față, pe site, la Tribunalul Argeș!

Gelu Tofan: E doar o acțiune preventivă... Dacă e pe site...Am dreptul la apărare și în instanță pentru că urmăresc pașii pe care îi vor face ei...

În cele din urmă, PNL Argeș a decis excluderea din partid atât a viceprimarului Gelu Tofan, cât și a consilierului local Ana Stan. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi de Biroul Politic Județean al PNL Argeș în ședința întrunită duminică, 5 martie.

„Au fost prezenți 28 de membri ai BPJ.  În cazul lui Gelu Tofan, decizia a fost luată cu 27 de voturi pentru excludere, 1 vot ,,împotrivă”. În privința Anei Stan, 27 de membri au votat pentru excludere, 1 vot împotrivă. Decizia de astăzi este una de validare a hotărârii   organizației PNL Pitești, care a prezentat toate argumentele care au stat la baza acestei hotărâri luate după luni întregi de analiza. Nu dorim în niciun fel să afectăm parcursul politic al celor doi alături de PSD, partidul cu care au colaborat activ pe toate planurile în ultimul an și astfel își pot exercita în mod oficial parteneriatul evident cu acest partid. PNL Argeș înseamnă o echipă unită, cu o agendă unitară care merge mai departe, indiferent de obstacole! Ne susținem proiectele cu încredere ca ele vor face bine comunității”, se arată în comunicatul emis de PNL Argeș.

Rămâne de văzut dacă și Ana Stan va acționa, în instanță, decizia de excludere din PNL Argeș.

Vom reveni cu informații!

 


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea