PSD Câmpulung are un nou președinte și o nouă echipă!

 

Organizația locală a PSD Câmpulung și-a ales o nouă conducere, sâmbătă, cu statut de interimat, prima după alegerile locale din 2020. Liderii partidului au avut un discurs axat în special pe proiectul de recâștigare a orașului ținând cont că Elena Lasconi este un adversar care poate fi învins.

La Conferința Municipală de Alegeri, în urma votului exprimat, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

 

Iată care sunt ceilalți membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleși sâmbătă:

 

Constantin Ivan (consilier municipal) – Vicepreședinte

Corina Scarlat - Vicepreședinte

Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreședinte

Mihai Răucea – Vicepreședinte, Președinte TSD

Magdalena Dorcioman – Vicepreședinte, coordonator OFSD

Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreședinte, Președinte OPSD

Steluța Popescu - Trezorier

George Ghinescu - Membru

Anton Arghira - Membru

Sergiu Cicu - Membru

Sergiu Beșleagă - Membru

Cornel Băjan - Membru

Oana Durdun - Membru

Alexandra Tănasie - Membru

Liviu Țâroiu - Membru

Oana Sîntion - Membru

Cosmina Ghițoiu - Membru

Mihai Ghinea - Membru

Nicoleta Solomon - Membru

Alina Fica - Membru

Florin Ionuț Radu - Membru

Florin Puiu - Membru

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD: „Peste 6 luni veți vota, tot prin vot secret, dacă actuala conducere merge mai departe sau trebuie schimbată. Aș vrea să nu se supere nimeni pe noi, nici chiar domnul Țâroiu (fostul primar al Câmpulungului), dar în 2020 nu a câștigat Lasconi alegerile, am pierdut noi. Așa că vom fi mult mai atenți în viitor”

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: Am venit cu toții aici, la Câmpulung, pentru a începe o nouă construcție. Știți cum se spune: la victorie ai o mie de părinți, la înfrângere, nu ai pe nimeni. Nu suntem aici să discutăm înfrângerea de acum doi ani, am făcut-o de zeci de ori. Echipa noastră, în frunte cu doamna deputat Simona Bucura, s-a apucat de construcție a doua zi după alegeri. Fundația a fost turnată, se dorește un nou început. Vom câștiga prin muncă!”

Ion Georgescu, primarul de la Mioveni: „Eu cred că nu am venit astăzi la Câmpulung să facem analiza activității primarului. Eu cred că ar trebui să analizăm de ce am pierdut la Câmpulung și să vedem ce facem mai departe. Trebuie să recâștigam Câmpulungul, dar acest lucru trebuie făcut cu muncă. Trebuie să mergem și să vorbim cu oamenii, să recunoaștem că am greșit în 2020. Trebuie să fim uniți și promit noii conduceri că Organizația de la Mioveni va fi alături de Organizația de la Câmpulung și vom răspunde mereu prezent la orice solicitare.”

Prezența a fost una demnă de remarcat: senatori, deputați, lideri de partid, primari, alți aleși locali, membri, simpatizanți. O organizare bună, care ar trebui să pună pe gânduri actuala conducere a primăriei municipiului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea