Pictoriţa piteşteancă Mihaela Viorela Martin va avea o expoziţie la Muzeul Luvru!

Argeşul va fi reprezentat, cu succes, la Paris! În luna iunie a acestui an, pictoriţa Mihaela Viorela Martin va expune la Muzeul Luvru, iar evenimentul se anunţă de excepţie. După ani de muncă, pictoriţa noastră va duce lucrările sale într-unul din cele mai mari muzee ale lumii.

Din nou vor trimfa culoarea, fantezia, bucuria care răzbat din pânzele artistei Mihaela Viorela Martin. Temele sunt calde şi preţioase, flori şi peisaje, atent zugrăvite pe pânzele proaspete. Harul cu care a fost înzestrată de Dumnezeu, precum şi truda neîntreruptă fac din doamna Martin, un nume care contează pe scena artiştilor plastici. Deşi e nouă în breaslă, pictează din copilărie, iar acum se află deja la o frumoasă maturitate artistică pe care o expune cu generozitate pe pânzele sale vii şi armonioase. E plin de lumină şi frumos în lucrările pictoriţei, iar gustul culorilor e cu adevărat fin şi îmbietor.

Mihaela Viorela Martin încă urcă pe scara desăvârşirii profesionale, iar evenimentul din Franţa va reprezenta un punct deosebit de relevant în cariera sa. După cum ne-a mărturisit, pregăteşte multe alte surprinze pentru toţi oamenii iubitori de frumos, care dau răgaz sufletului pentru a gusta pacea şi bucuria din lumina culorilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea