CJ Argeș va sprijini financiar secția de bob de la CS Muscel

Ion Mînzănă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a avut o întâlnire cu Iulian Daniel Păcioianu, antrenorul lotului olimpic de bob și al CS Muscel. CJ Argeș caută soluții pentru a sprijini secția de bob a clubului din Câmpulung. În ultimii ani, sportivii legitimați la CS Muscel au obținut rezultate de excepție pentru țara noastră la competițiile internaționale. Iar anul acesta au început în forță! În februarie, muscelenii Mihai Cristian Tentea și Daroczi Ciprian au devenit campioni europeni de juniori Under-26 la Wintenberg, iar echipajul de bob 4 persoane (cu pilotul Mihai Tentea și împingătorii Ciprian Daroczi, Mihai Păcioianu și George Iordache - toți legitimați la CS Muscel) au adus României argintul și bronzul la cele două etape din Cupa Europei, pe aceeași pârtie.

 

Acum câteva zile, Mihai Tentea și Ciprian Daroczi au câștigat primul loc la seniori pentru CS Muscel la Cupa României de Bob 2023, organizată în Austria.

 

"Chiar dacă ne axăm pe finanțarea sportului juvenil, nu avem cum să nu sprijinim, în măsura în care putem, sportivii care fac performanță la nivel internațional. Colaborarea pe care Consiliul Judetean Arges o are cu Iulian Păcioianu și clubul CS Muscel (inclusiv prin finanțarea Campionatul Național de Bob, Monobob și Skeleton care este organizat la Câmpulung) se dovedește a fi una dintre cele mai performante pe care le avem în plan sportiv. Este și motivul pentru care și anul acesta căutăm soluții pentru a sprijini financiar această echipă inimoasă, condusă de antrenorul Iulian Păcioianu. O echipă de sportivi la cel mai înalt nivel, care domină de ani buni competițiile interne la juniori și seniori și care se bate de la egal la egal cu marile forțe mondiale într-un sport unde, din păcate, infrastructura este aproape inexistentă în țară", a precizat președintele Ion Mînzînă.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea