Bani mai mulţi pentru mame. Parlamentarii pregătesc majorarea indemnizaţiilor de creştere a copilului!

Parlamentarii au pregătit un proiect de lege prin care să majoreze indenizaţiile de creştere a copilului. Este vizat în special nivelul maxim al indemnizaţiilor, dar se iau în calcul şi indemnizaţiile minime. Cea mai mică indemnizație s-ar putea situa la 1.800 de lei, ceea ce înseamnă cu 300 de lei mai mult decât în prezent.

În plus, parlamentarii vorbesc de creșterea cuantumului maxim al indemnizației lunare pentru creșterea copilului de la 8.500 de lei la 12.000 de lei.

 

”Nivelul prezent al cuantumului maxim al indemnizației pentru creșterea natalității, raportat la cel al taxelor și impozitelor plătite de către cei care au salarii peste medie, reprezintă un factor descurajator.

 

Credem cu tărie că cine plătește taxe și impozite mari pe venituri din muncă trebuie încurajat și/sau încurajată și în ceea ce privește întemeierea unei familii, prin alocarea unei indemnizații corecte în raport cu contribuțiile personale plătite de-a lungul timpului către statul român”, se arată în expunerea de motive a proiectului, citat de Jurnalul Naţional.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea