Noi investiții, în derulare, la Bradu

Așa cum echipa primarului Dan Stroe a anunțat în mai multe rânduri, și în acest an în comună vor fi realizate o serie de investiții pentru modernizarea infrastructurii și crearea de facilități în folosul locuitorilor.

Astfel, pentru o mare parte dintre acestea, au fost deja lansate procedurile licitație:

- Modernizarea străzii Panduri.

- Realizarea trotuarului pe strada principală, de la aleea Neajlov până la strada buna Vestire (pe partea stângă în sensul către Pitești).

- Construirea zidului de sprijin în zona lacului de pe strada Lăcrămioarelor.

- Decolmatarea lacului Militărești.

- Realizare canalizare pluvială strada Gării.

În curând vor fi lansate licitațiile și pentru alte obiective:

 

- Construirea trotuarului pe partea dreaptă de la strada Geamăna până la pasarelă.

- Extinderea rețelelor și apă și canalizare pe străzile Tineretului, Unității, Bucium, Lavandei, Măslinului.

- Realizarea canalizării pluviale pe strada Gheorghe Georgescu.

Cadou de 1 iunie pentru copiii Bradului: loc de joacă și fitness

„Cel târziu până la 1 iunie, ca un cadou din partea administrației pentru copiii comunei, va fi gata locul de joacă amenajat pe strada Livezilor, în zona lacului Ilma. Alături, pentru cei mari, vom realiza și o zonă dedicată părinților și bunicilor, unde vom instala aparate de fitness. Evident, nu ne vom opri aici, și mai avem și alte locuri în analiză pentru astfel de facilități” – primar Dan Stroe.

Campanie de identificare și sterilizare a câinilor din gospodăriile din comună

Potrivit primarului Dan Stroe, administrația locală ia în calcul demararea unei ample campanii de identificare, microcipare și sterilizare a câinilor a câinilor cu și fără stăpân de pe teritoriul comunei.

„Legea este lege și trebuie să o respectăm! Posesorii de animale au obligații, așa cum este stipulat de normele legale în vigoare. Este vorba și de civilizație, cu toții trebuie să contribuim pentru a trăi împreună, în cele mai bune condiții! Trebuie să ne dăm mâna, administrație și locuitori, pentru a rezolva o problemă care ne afectează pe toți cei ce locuim și muncim în această localitate!” – primar Dan Stroe.

Program prelungit la Taxe și impozite, în fiecare zi de JOI!

Pentru a veni în sprijinul tuturor celor care, din cauza programului de la serviciu, nu pot ajunge până la ora 16,00, programul biroului de Taxe și impozite va fi, în fiecare zi de JOI, până la ora 18,00! Acest orar va fi valabil până la sfârșitul lunii APRILIE! – preluare din Realitatea Bradului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea