Gheorghe Dinescu vrea demisia primarului din Pitești pentru că nu merge F.C. Argeș

# Gigi Dinescu: „Hai care mă înjurați și sanchi credeți că mă jigniți că am fost OSPĂTAR…”

Celebrul necunoscut Gheorghe Dinescu e supărat foc. Pentru faptul că F.C. Argeș nu merge, ba chiar se pregătește să retrogradeze, acesta îi cere socoteală primarului din Pitești, Cristian Gentea.

”Nu-i pasă de clubul FC Arges, va găsi țapii ispășitor, Foamete și probabil Lucretiu, administratorul municipiului, dar oare pana când primare, pana când îți mai Bati tu joc de noi? De ce n-ai bărbăție sa ieși sa îți asumi eșecul,și sa îți depui demisia, ca nu ești bă bun, habar n ai de nimic. Tu chiar crezi ca faci cu noi cum faci cu scalvi aia ai tai care te fac golgheter la fotbal in sala? Vai de Steaua noastră, suntem frate blestemați, sincer! Deci dintr-un vis frumos, FC Arges , a devenit un coșmar! Bravo,Tovarășe primar.”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Dinescu.

 

Menționăm că am lăsat textul așa cum a fost scris, ca să se observe cine îi cere demisia lui Gentea. Și, tocmai când ne pregăteam să fim ceva mai răi în exprimare, domnul Dinescu a comentat pe aceeași rețea de socializare: ”Hai care ma înjurați și sanchi credeți ca ma jigniți ca am fost OSPATAR…”.

 

Adevărat, domnule Dinescu!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea