Expoziţie muzeală la Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte, din cadrul UPIT!

Iubitorii de istorie au şansa să descopere artefacte care au aparţinut civilizației dacice și romane, în cadrul unei expoziţii permanente care are loc la Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte, din cadrul Universităţii din Piteşti. Accesul este permis elevilor, studenţilor, dar şi tuturor iubitorilor de istorie.

„Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte în parteneriat cu Asociația Historia Renascita a deschis o primă Expoziție Muzeală cu caracter permanent (bazată pe reconstituire de artefacte istorice). Expoziția aduce în prim-planul studenților, elevilor și tuturor celor interesați artefacte aparținând civilizației dacice și romane.

 

Expoziția muzeală poate fi vizitată la sediul Facultății de Teologie, Litere, Istorie și Arte din Pitești, strada Aleea Școlii Normale, nr. 7. În prima zi de vizitare ne-am bucurat de prezența elevilor Colegiului Național Zinca Golescu!

 

Pentru vizitarea expoziției, vă rugăm să faceți o programare prin intermediul unui mesaj transmis în privat sau pe adresele de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .”, a anunţat decanul facultăţii, conf.univ.dr. Constantin Bărbulescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea