Surprize mari, la Budeasa Festival! Au fost anunțați primii artiști

Folk In Festival devine din acest an Budeasa Festival. Ediția din 2023 va avea loc într-un nou format care va aduce împreună atât fanii muzicii folk, cât și pe cei care iubesc rock-ul. Festivalul va avea loc în perioada 16-17 iunie 2023, pe plaja din Budeasa.  Evenimentul este organizat de Primăria comunei Budeasa.

Zilele acestea au fost stabiliți primii artiști care vor lua parte la eveniment. Ducu Bertzi, Dinu Olărașu, Antract și Dan Helciug vor încânta publicul la festivalul de suflet al iubitorilor de muzică bună. Urmează ca, în perioada următoare, să fie anunțați și ceilalți artiști.

 

„Liniștea așternută de la ultima ediție a Festivalului de pe minunata plajă de la Budeasa a ascuns pregătirea multor surprize pentru voi, iubitorii de frumos! Suntem nerăbdători să vă anunțăm că ediția 2023 a Festivalului va avea loc într-un nou format, care să bucure melodios fanii muzicii folk, dar și pe cei care iubesc rock-ul de calitate!  Da, ați citit bine! Festivalul va căpăta un format FOLK-ROCK, cu artiști renumiți pentru momentele de neuitat pe care le creează. Notați acum în calendare perioada 16-17 iunie 2023, pentru a vă asigura că nu veți lipsi de la BUDEASA FESTIVAL, pe plaja din Budeasa, Argeș!”, informează organizatorii festivalului.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea