Elena Lasconi a sesizat DNA cu privire la o achiziție la Spitalul Câmpulung

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, a anunțat că a sesizat mai multe autorități ale statului cu privire la legalitatea unei achiziții făcută de Spitalul Municipal, la sfârșitul anului trecut. Este vorba despre o instalație de gaze medicale, care a costat în jur de 90.000 de lei.

„Astăzi (20 martie n.r.) am decis să sesizez Curtea de Conturi, DNA și Parchet pentru cercetarea unei achiziții (de la sfârșitul anului trecut) făcute la Spitalul Municipal Câmpulung cu încălcarea a trei legi.Este vorba despre o achiziție de 90 de mii de lei pentru o instalație de gaze medicale. Am cerut printr-o misiune ad-hoc de audit verificarea acestei achiziții, iar concluzia e simplă: încălcarea legii. Voi pune la dispoziția organelor de cercetare penală acest raport de audit și toate documentele necesare. Am încredere în justiție.

În ceea ce mă privește, nu tolerez o astfel de conduită, nu protejez pe nimeni, pur și simplu respect legea ceea ce aștept și de la ceilalți conducători de instituții care sunt în slujba cetățeanului”, a scris primarul Elena Laconi pe Facebook.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea