Hai-hui prin lumea largă! Un argeșean își lansează jurnalul de călătorii

Luni, 27 martie, de la ora 18.00, va avea loc, la Filarmonica Pitești, lansarea cărții de călătorie ”Hai-hui prin lumea largă. Jurnalul unui voluntar călător” a globetrotterului Bogdan Veselovski.

Originar din Mioveni, Bogdan Veselovski a străbătut, de peste zece ani, patru continente cu autostopul, a vizitat mai mult de 70 de țări și a parcurs mai bine de jumătate din distanța de la Pământ la Lună. Pe lângă primele aventuri cu ”ia-mă nene”, în carte sunt descrise o parte din experiențele sale ca voluntar în diferite locuri incredibile: în cea mai săracă țară din Africa - Malawi (2014-2015), în Siberia (2015; 2019), în jungla amazoniană din Ecuador, alături de indigeni (2015-2016), deasupra Cercului Polar și în Laponia finlandeză (2018-2019).

”Hai-hui prin lumea largă. Jurnalul unui voluntar călător” se bazează pe scrisorile trimise de peste mări și țări prietenilor, inspirate, la rândul lor, din însemnările de călătorie ale sale, ale unui împătimit iubitor de oameni și de natură. Așadar, cartea este un jurnal de călătorie, dar, în același timp, un ghid, un roman de aventuri, un album foto, o carte de poezii, o poveste descrisă într-un limbaj viu de un prieten bun, la un pahar de vorbă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea